ELEKTRIKER OSLO

Trenger du en elektriker i Oslo? Fagerborg installasjon tar på seg de fleste oppdrag i Oslo, Akershus og omegn.

Fagerborg installasjon ble etablert i 1946, og har i dag 15 ansatte. Vi holder til i Theresesgate 22, midt mellom Bislett og Adamstuen. Vi utfører arbeid både for privatpersoner og bedrifter, og har de siste årene særlig jobbet med oppussing/nyanlegg av hotell, sykehus, restauranter, boligblokker og garasjeanlegg.

Vi er en elektriker i Oslo med stor ekspertise innen faget og tilbyr tjenester av høyeste kvalitet.

El-sjekk

Nesten halvparten av alle branner i norske husstander er forårsaket av en elektrisk årsak. De fleste er knyttet til feil bruk av apparater eller feil i det elektriske anlegget. Det er huseier selv som er ansvarlig for at elektriske anlegg til enhver tid er i forskriftsmessig stand.

En el-sjekk utført av vår elektriker i Oslo innebærer at vi gir deg en oversikt over tilstanden på det elektriske anlegget ditt. Dette gjelder først og fremst sikringsskapet. Ved å etterstramme koblinger og jordfeilmåle sikringskurser, avdekkes feil og mangler som potensielt kan føre til brann. Under sjekken vil vi også kontrollere jording til vannrør, soilrør og stikkontakter med jording. Dermed sikrer vi at både mennesker og utstyr er tilstrekkelig beskyttet.

Brannvarsling

Som elektriker i Oslo leverer og monterer vi også de fleste typer brannvarslingsanlegg. Fra de enkle seriekoblede til mer avanserte adresserbare anlegg.

De fleste nybygg har i dag krav om heldekkende brannvarslingsanlegg i hht. TEK10. I forskriftene forklares det hvordan eksisterende bygg skal oppgraderes til nåværende sikkerhetsnivå (§ 2 FOBTOT). Det betyr at de fleste næringsbygg, blokker og leilighetskomplekser må ettermontere brannvarslingsanlegg. Det kan vår elektriker i Oslo hjelpe deg med.

Andre tjenester

Vår allsidighet og kompetanse er vår styrke. Vi hjelper deg gjerne når du trenger en elektriker i Oslo, enten det gjelder feil på det elektriske anlegget eller ønsker å installere brannalarm.

I tillegg tilbyr vi også tjenester som:

Som din lokale elektriker i Oslo har vi en policy som innebærer at du får “din egen elektriker”. Det vil si at vi prøver så langt det lar seg gjøre å la kunden vår få en fast elektriker. Dermed blir vår elektriker både kjent med anlegget og kontaktpersonen hos kunden.

Trenger du hjelp av en elektriker?

Kontakt oss i dag. Vi er din elektriker i Oslo, Akershus og omegn.