Elektriker Bislett

ServiceTrenger du Elektriker på Bislett? Vi holder til i Theresesgt. 22 i Oslo, kort avstand fra Bislett og Majorstua. Fagerborg Installasjon AS ble etablert i 1946, og har i dag 15 ansatte. Vi påtar oss de aller fleste elektriker oppdrag på Bislett, Majorstua og generelt om i Oslo. Kundene våre er en fordeling av privatkunder og bedrifter. Den siste tiden har vi vært nøkkelpersoner ved total oppussing/nyanlegg av hotell, sykehus, legesenter, restauranter, boligblokker og garasjeanlegg.

Våre elektrikere har stor ekspertise innen faget, og dermed kan vi tilby tjenester av høyeste kvalitet.

Termografering

Ved hjelp av termografering kan vi se og evaluere termiske mønstre.
Når det går strøm gjennom et materiale blir det generert varme.
Over tid vil elektriske komponenter og ledere degraderes. Dette gir økt resistans, og økt varmeutvikling. Denne varmeutviklingen kan vi detektere med et IR kamera. Vi kan finne feil, og rette disse før de forårsaker driftsstans eller farlige situasjoner. Bor du i nærheten av Bislett kan vi hjelpe deg med å forhindre uventede feil. Uventede feil kan skape alvorlige situasjoner.

Fordeler med termografering:

  • Mer effektive inspeksjoner.
  • Ingen avbrudd i prosessen
  • Finn problemet før det oppstår
  • Reduksjon i driftskostnader, færre stopp
  • Unngår unødige og dyre stopp
  • Lettere å planlegge vedlikehold
  • Sikkerhet.

Brannvarsling

Vi leverer og monterer de fleste typer brannvarslingsanlegg, fra de enkle seriekoblede til mer avanserte adresserbare anlegg. De fleste nybygg har krav om fulldekkende brannvarslingsanlegg i hht.TEK10. I forskriftene omtales det hvordan eksisterende bygg skal oppgraderes opp til nåværende sikkerhetsnivå, (§ 2 FOBTOT). Dette betyr at de fleste næringsbygg, blokker og leilighetskomplekser må ettermontere brannvarslingsanlegg.

Bor du på Bislett, så kan du Klikk her for å lese mer om våre tjenester.

Vår allsidighet og kompetanse er vår styrke. Vi har kapasitet til å foreta de fleste jobber. Vi kommer gjerne og hjelper når du har fått feil på ditt elektriske anlegg. Vi har en policy som innebærer at du vil få “din egen elektriker”. Dvs. at vi prøver så langt det lar seg gjøre at kunden får en fast elektriker.

Kontakt oss i dag. Vi er DIN elektriker på Bislett og Majorstua

Kontakt Oss