Termografering Oslo

Ta tak i problemet før det oppstår en alvorlig situasjon som kan bli kostbar. Vi har lang erfaring innen termografering i Oslo.

Ta tak i problemet før det blir svært kostbart eller i verste fall oppstår en farlig situasjon. Våre elektrikere har sertifisering og lang erfaring innen termografering i Oslo. 

Fagerborg Installasjon AS kan ved termografering se og evaluere termiske mønstre. Dette vil føre til mer effektive inspeksjoner og vi finner problemet før det oppstår. Med tiden kan elektriske komponenter og ledere degraderes. Med infrarød kamera kan vi finne feilen og rette opp i disse før det fører til store problemer som driftsstans eller i verste fall en uønsket og alvorlig situasjon som brann.

Hva er termografering?

Termografering eller termografi er en metode for å lese temperaturer på en overflate. Alle objekter eller flater avgir infrarød stråling. Termografering blir ofte brukt i forbindelse med forebyggende vedlikehold innen næring. Termografi er en nyttig og effektiv metode hvor elektrikeren kan oppdage problemet før det fører til komplikasjoner.

Fordeler med termografering:

  • Kostnadsbesparende 
  • Økt sikkerhet
  • Mer effektive inspeksjoner
  • Lettere å planlegge vedlikehold
  • Finn problemet før det oppstår

Du kan stole på at du er i gode hender med Fagerborg Installasjon. Våre elektrikere har sertifisering og lang erfaring innen termografering i Oslo.

Høy faglig kompetanse

Fagerborg Installasjon AS gjennomfører sertifisert termografering av elektriske anlegg og komponenter. Det anbefales at bedrifter utfører termografering årlig for å se om det er feil i det elektriske anlegget som kan forårsake skader og/eller brann. På denne måten vil en bedrift kunne sikre seg mot store utgifter ved uønsket stans i drift og eventuelt større skader av materiell.

Rask og effektiv hjelp

Alle våre elektrikere har servicebiler utstyrt med det meste av verktøy, utstyr og materiell som trengs for akutte situasjoner. Uansett om du bor i Oslo sentrum eller omegn kommer vi oss frem raskt og effektivt.

Stikkprøvekontroller

Det er viktig å skille mellom en elsjekk, som hvilken som helst godkjent elektriker kan utføre, og termografering som en sertifisert termografør må utføre. For å avdekke varmegang er det stadig flere som krever at de som utfører termografering er sertifisert enten via Nemko, DNV eller andre liknende aktører. Våre rådgivere er sertifiserte og godt trente i fagfeltet.

Velg Fagerborg Installasjon AS når du skal utføre en termografering

Vurderer du termografering? Vi bistår med hjelp om du holder til i Oslo, Akershus, Follo Bærum og Lillestrøm. Fagerborg Installasjon AS ble etablert i 1946 og tilbyr en rekke tjenester for privatkunder og bedrifter. Vi har i løpet av de siste årene utført full elektroentreprise ved nyanlegg/totaloppussing av hoteller, sykehus, legesenter, restauranter, boligblokker og garasjeanlegg. 

Våre rådgivere har høy kompetanse innen et bredt fagfelt og kan bidra på mange områder innen ulike prosjekter. Vi holder til Theresesgate 22, midt i mellom Bislett og Adamstuen. De fleste av våre kunder holder til i Oslo, men vi har også flere faste kunder i Akershus og omegn.

Vårt mål er å sette deg som kunde i fokus. Vi bistår med tilpassede løsninger levert til rett tid og riktig pris. La oss bistå med termografering i Oslo.

Vi kan også hjelpe deg med blant annet følgende tjenester:

  • Rehabilitering
  • Videoovervåking
  • Internkontroll
  • Porttelefon/ calling anlegg

Kontakt oss i dag og motta et gunstig tilbud på termografering i Oslo!