Internkontroll Oslo

Fagerborg Installasjon kan rådføre deg med hva som bør gjøres innen internkontroll av det elektriske anlegget i din bedrift.

Internkontroll innebærer et systematisk arbeid for å sikre at virksomheten planlegger, organiserer, utfører og vedlikeholder sine aktiviteter knyttet til helse, miljø og sikkerhet i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. Vi kan bistå med internkontroll i Oslo.

Forebyggende arbeid starter med en internkontroll. Ved å jobbe systematisk og sikre at problemer oppdages i tide, kan vi forhindre brann og ulykker på grunn av en elektrisk årsak.

Krav til internkontroll

Det er viktig å merke seg at krav om internkontroll er rettet mot virksomheten og ikke el-anlegget. Virksomheten må ha et internkontrollsystem for å sikre at de følger HMS-lovgivning. Bedrifter som benytter seg av elektriske anlegg, eller elektrisk utstyr til enhver tid i sitt virke, skal ha et internkontrollsystem som påser at sikkerheten blir ivaretatt. Uavhengig av bedriftens størrelse.

Velg Fagerborg Installasjon AS når du skal utføre en termografering

Skal du utføre en internkontroll i Oslo? Vi bistår med hjelp om du holder til i Oslo, Akershus, Follo, Bærum og Lillestrøm. Fagerborg Installasjon AS ble etablert i 1946 og tilbyr en rekke tjenester hos privatkunder og bedrifter. Vi har i løpet av de siste årene utført full elektroentreprise ved nyanlegg/totaloppussing av hoteller, sykehus, legesenter, restauranter, boligblokker og garasjeanlegg. 

Våre rådgivere har høy kompetanse innen et bredt fagfelt og kan bidra på mange områder innen ulike prosjekter. Vi holder til Theresesgate 22, midt i mellom Bislett og Adamstuen. De fleste av våre kunder holder til i Oslo, men vi har også flere faste kunder i Akershus, og omegn.

Vårt mål er og sette deg som kunde i fokus. Vi bistår med tilpassede løsninger levert til rett tid og med riktig pris. 

Vi kan også hjelpe deg med blant annet følgende tjenester:

  • Rehabilitering
  • Videoovervåking
  • Internkontroll
  • Porttelefon/ calling anlegg
  • Elektrisk anlegg
  • Boligmappa
  • Brannvarsling/nødlys

Kontakt oss i dag og motta et gunstig tilbud!