Elektriker Nationaltheatret

ServiceTrenger du elektriker på Nationaltheatret? Vi holder til i Theresesgt. 22 i Oslo, kort avstand fra Majorstua og Nationaltheatret. Fagerborg Installasjon AS ble etablert i 1946, og har i dag 15 ansatte. Vi påtar oss de aller fleste elektriker oppdrag på Nationaltheatret, Majorstua og generelt om i Oslo. Våre kunder er en lik fordeling av privatkunder og bedrifter. De siste årene har vi vært nøkkelpersoner ved total oppussing/nyanlegg av hotell, sykehus, legesenter, restauranter, boligblokker og garasjeanlegg.

Våre elektrikere har stor ekspertise innen faget, og dermed kan vi tilby tjenester av høyeste kvalitet. Dette er noen av våre tjenester:

El-sjekk

Nesten halvparten av alle branner i norske husstander er forårsaket av en elektrisk årsak. De fleste er feil bruk av apparater eller feil i det elektriske anlegget. Huseieren er selv ansvarlig for at elektriske anlegg til enhver tid i forskriftsmessig stand. Hovedvekter blir lagt på sikringsskapet. Ved en el-sjekk får du en oversikt over tilstanden på det på det elektriske anlegget. I tillegg kontrolleres jording bl.a på vannrør og stikkontakter. Trenger du Elektriker på Nationaltheatret, kontakt Fagerborg i dag for å motta et gunstig tilbud.

Sikringsskap

I moderne hjem er det fult av utstyr som de eldre sikringsskapene ikke er dimensjonert for å tåle. Bytter du til nytt sikringsutstyr vil du få et sikrere anlegg, du får jordfeilbryter på hver kurs, overspenningsvern som øker sikkerheten ved lyn/tordenvær og andre overspenninger. Du vil også oppdage event. feil straks de oppstår, dette beskytter beboerne og utstyret i huset.
Ta kontakt med vår elektriker på Nationaltheatret for å motta et uforpliktende pristilbud på oppgradering av ditt sikringsskap.

Brannvarsling

Vi leverer og monterer de fleste typer brannvarslingsanlegg, fra de enkle seriekoblede til mer avanserte adresserbare anlegg. De fleste nybygg har krav om fulldekkende brannvarslingsanlegg i hht.TEK10. I forskriftene omtales det hvordan eksisterende bygg skal oppgraderes opp til nåværende sikkerhetsnivå, (§ 2 FOBTOT). Dette betyr at de fleste næringsbygg, blokker og leilighetskomplekser må ettermontere brannvarslingsanlegg.

Trenger du elektriker på Nationaltheatret, så kan du Klikke her for å lese mer om våre tjenester.

Vår allsidighet og kompetanse er vår styrke. Vi har kapasitet til å foreta de fleste jobber. Vi kommer gjerne og hjelper når du har fått feil på ditt elektriske anlegg. Vi har en policy som innebærer at du vil få “din egen elektriker”. Dvs. at vi prøver så langt det lar seg gjøre at kunden får en fast elektriker. Dette gjør at elektrikeren blir kjent med anlegget og kontaktpersoner hos kunden. Arbeidet kan da gjøres på en rasjonell og rimelig måte. Vi har vært i elektriker bransjen på Nationaltheatret siden 1946, og har mye historie og kompetanse med oss.

Kontakt oss i dag. Vi er DIN elektriker på Nationaltheatret og Majorstua.

Kontakt Oss