Elbil Borettslag

Er du på utkikk etter å sette opp elbillading i borettslaget? Vi bistår deg med profesjonell hjelp fra dag 1.

Fagerborg installasjon AS har drevet elektroinstallasjoner siden 1946. Vi legger alltid vår stolthet i jobben vi gjør. Vårt elektrikerfirma har vokst på askt tid, og har i dag 15 ansatte og mange faste og fornøyde kunder. Vi har lang erfaring med montering av ladestasjoner til elbil i borettslag og sameier. 

Ladestasjoner og ladeanlegg for borettslag

Ladeanlegg må som regel tilpasses borettslag. Vi har lang erfaring med montering av elbillader i borettslag og sameier, og kan bistå deg med befaring i dag.

Lading fra en vanlig stikkontakt i borettslag er ikke anbefalt. Når beboere i borettslaget kjøper elbil og lader denne via vanlig stikkontakt, kan dette utløse en bruksendring av sikringsanlegget som medfører at det ikke lenger er i forskriftsmessig stand. Det kan gi stor fare for funksjonsfeil som brann, strømgjennomgang i kroppen mm. 

I følge Norsk elbilforening ble det registrert 250.000 elbiler i 2019. Vi tipper antallet elbiler fortsetter å øke ettersom årene går. Derfor kan det være en god ide å installere en sikker og trygg måte å lade elbilen på. 

Les mer: Termografering Oslo

Det mest brannsikre alternativet

Vurderer du elbil i borettslaget er du på rett vei. Med en ladeboks lader du både sikrere og raskere enn ved bruk av vanlig stikkontakt. 

Fordeler med ladeboks:

• Enklere lading 

• Sikrere lading 

• Raskere lading 

• Investering i borettslaget

Lading av elbil – få eksperthjelp

Vi råder sterkt om å bruke fagfolk når dere skal sette opp lader i borettslaget. Vi har elektrikere som har lang erfaring med oppsett av ladebokser i sameier og borettslag, og vi kommer gjerne med et prisoverslag, slik at du vet omtrent hva det hele vil koste.

Nødlader – kun i nød

Selv om ikke alle elbiler selges med lader inkludert, skal det fortsatt følge med en nødlader. Denne laderen kan brukes i en vanlig stikkontakt, men som ordet tilsier er dette kun til nødlading. I Norge er det ikke lov å bruke nødladeren med mindre det er en saklig grunn til dette.

Alle i borettslaget skal ha rett til å lade bilen sin hjemme. Det er både en enkel og smart måte å investere i felles infrastruktur på. Lademuligheter kan også øke verdien på boligen din. En smart investering for fremtiden med andre ord.

Les mer: Internkontroll Oslo

Kort om Fagerborg Installasjon AS

Vi er et installasjonsfirma som utfører alle typer elektriske oppdrag. Vi har i løpet av de siste årene utført full elektroentreprise ved nyanlegg/totaloppussing av hoteller, sykehus, legesenter, restauranter, boligblokker og garasjeanlegg. 

Vi holder til Theresesgate 22, midt i mellom Bislett og Adamstuen. De fleste av våre kunder holder til i Oslo, men vi har også flere faste kunder i Akershus, Bærum, Follo og Lillestrøm. Vi hjelper deg både med store og små prosjekter hos privatkunder og bedrifter.

Har dere spørsmål i forbindelse med oppussing, rehabilitering, varme eller lys er det bare å ringe oss, eller ta en tur innom vårt kontor så hjelper vi dere videre i prosessen. Vi har samarbeidsavtale med rørlegger, snekker og murer/fliselegger. 

Våre elektro-eksperter kan svare deg på alle dine spørsmål vedrørende lader til elbil i borettslag.